Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vilde

 

Synonymer till vilde

Engelsk översättning av vilde

  • independent

Sökvolym på internet för vilde

Sökvolymen för vilde är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om vilde

Vi har totalt en synonym till vilde, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för vilde, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet vilde

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet vilde i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till vilde

Ord som innehåller eller liknar vilde: helvild, så sin vildhavre, sjövild, vild, vild fest, vild iver, vildapel, vilddjur, vildmark, vildsint

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av vilde

vilde synonym
andra ord för vilde
vilde betyder
exempel vilde
vilde förklaring
definition vilde
vilde i en mening
stavning vilde
vilde annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är barbar synonymt med vilde, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)