Synonymerna.se logotyp

Synonymer till viktigt

 

Synonymer till viktigt

Sökvolym på internet för viktigt

Sökvolymen för viktigt är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om viktigt

Vi har totalt åtta synonymer till viktigt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för viktigt inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet viktigt

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet viktigt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till viktigt

Ord som innehåller eller liknar viktigt: avfärda som oviktigt, avfärdad som oviktig, avfärdar som oviktigt, avfärdat som oviktig, bli mindre viktigt, det allra viktigaste, det viktiga, det viktigaste, få fråga att verka viktigare, livsviktig, mindre viktig, mindre viktigt, något oviktigt, överviktig, oviktig, oviktig sak, oviktigt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av viktigt

viktigt synonym
andra ord för viktigt
viktigt betyder
exempel viktigt
viktigt förklaring
definition viktigt
viktigt i en mening
stavning viktigt
viktigt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är viktigt synonymt med både angeläget och betydelsefull, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)