Synonymerna.se logotyp

Synonymer till värdshus

 

Synonymer till värdshus

Engelsk översättning av värdshus

  • inn

Sökvolym på internet för värdshus

Sökvolymen för värdshus är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om värdshus

Vi har totalt fyra synonymer till värdshus, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för värdshus, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad värdshus betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till värdshus. Exempelvis kan man söka efter andra ord för värdshus samt även hur man stavar till värdshus. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av värdshus eller en mer djupgående förklaring av värdshus egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till värdshus är att leta efter antonymer till värdshus, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om värdshus

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för värdshus i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är värdshus synonymt med både gästgivargård och gästgiveri, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)