Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vårdag

 

Synonymer till vårdag

Engelsk översättning av vardag

  • (bildligt "det normala el. alldagliga") weekday

Sökvolym på internet för vårdag

Sökvolymen för vårdag är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är vardag

Mer information om vårdag

Vi har totalt en synonym till vårdag, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för vårdag, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet vårdag

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet vårdag i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till vårdag

Ord som innehåller eller liknar vårdag: antvarda, avskyvärda, fruktansvärda, isolera sig från vardagen, lokalvårdare, omvårdad, ovårdad, överantvarda, trädvårdare, välvårdad, vanvårda, vanvårdat, varda, vårda, vårda

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av vårdag

vårdag synonym
andra ord för vårdag
vårdag betyder
exempel vårdag
vårdag förklaring
definition vårdag
vårdag i en mening
stavning vårdag
vårdag annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är behandlat synonymt med vårdag, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)