Synonymerna.se logotyp

Synonymer till våp

 

Synonymer till våp

Engelsk översättning av våp

  • goose

Sökvolym på internet för våp

Sökvolymen för våp är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om våp

Vi har totalt fem synonymer till våp, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för våp, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet våp

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet våp i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till våp

Ord som innehåller eller liknar våp: avliva medelst skjutvapen, avväpna, avväpning, belägringsvapen, beväpna, beväpnad folkgrupp, beväpnad till tänderna, beväpning, evaporera, evaporerar, halvapa, handeldsvapen, huggvapen, jaktvapen, kalla till vapen, lägga ned vapnen, läran om släktvapen, obeväpnad, öva i vapnens bruk, skjutvapen, stickvapen, sträcka vapen

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av våp

våp synonym
andra ord för våp
våp betyder
exempel våp
våp förklaring
definition våp
våp i en mening
stavning våp
våp annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är våp synonymt med både fjolla och mes, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)