Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vällusting

 

Synonymer till vällusting

Vad betyder vällusting?

En vällusting är en person jagar efter njutningar, oftast sexuella sådana.

Texten uppdaterades senast 2017-02-02

Sökvolym på internet för vällusting

Sökvolymen för vällusting är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om vällusting

Vi har totalt fyra synonymer till vällusting, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för vällusting inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad vällusting betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till vällusting. Exempelvis kan man söka efter andra ord för vällusting samt även hur man stavar till vällusting. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av vällusting eller en mer djupgående förklaring av vällusting egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till vällusting är att leta efter antonymer till vällusting, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om vällusting

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för vällusting i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till vällusting

Ord som innehåller eller liknar vällusting: vällustig, vällustig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vällusting synonymt med både njutningsmänniska och playboy, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)