Synonymerna.se logotyp

Synonymer till utsätta för kraftigt fysiskt våld

 

Synonymer till utsätta för kraftigt fysiskt våld

Mer information om utsätta för kraftigt fysiskt våld

Vi har totalt två synonymer till utsätta för kraftigt fysiskt våld, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för utsätta för kraftigt fysiskt våld inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet utsätta för kraftigt fysiskt våld

  • Antal bokstäver: 29
  • Antal vokaler: 9
  • Antal konsonanter: 20

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är utsätta för kraftigt fysiskt våld synonymt med både slå gul och blå och slå sönder och samman, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)