Synonymerna.se logotyp

Synonymer till upprepade

 

Synonymer till upprepade

Mer information om upprepade

Vi har totalt en synonym till upprepade, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för upprepade inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad upprepade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till upprepade. Exempelvis kan man söka efter andra ord för upprepade samt även hur man stavar till upprepade. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av upprepade eller en mer djupgående förklaring av upprepade egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till upprepade är att leta efter antonymer till upprepade, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om upprepade

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för upprepade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till upprepade

Ord som innehåller eller liknar upprepade: återupprepa, historien upprepar sig, regelbundet upprepandes, säga före att upprepas, upprepa, upprepad, upprepande, upprepande inledning, upprepande process, upprepat, upprepat avbruten


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bekräftade synonymt med upprepade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)