Synonymerna.se logotyp

Synonymer till underlät

 

Synonymer till underlät

Sökvolym på internet för underlät

Sökvolymen för underlät är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är underlat

Mer information om underlät

Vi har totalt en synonym till underlät, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för underlät inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad underlät betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till underlät. Exempelvis kan man söka efter andra ord för underlät samt även hur man stavar till underlät. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av underlät eller en mer djupgående förklaring av underlät egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till underlät är att leta efter antonymer till underlät, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om underlät

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för underlät i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till underlät

Ord som innehåller eller liknar underlät: förunderlig, förunderliga, förunderligt, jordens underlag, koppunderlag, koppunderlägg, mycket underlig, tvättfat för underlivet, underlag, underlägsen make, underlång, underlåta, underlåtenhet, underlätta


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är försummade synonymt med underlät, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)