Synonymerna.se logotyp

Synonymer till uckig

 

Synonymer till uckig

Mer information om uckig

Vi har totalt tre synonymer till uckig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för uckig inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad uckig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till uckig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för uckig samt även hur man stavar till uckig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av uckig eller en mer djupgående förklaring av uckig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till uckig är att leta efter antonymer till uckig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om uckig

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för uckig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till uckig

Ord som innehåller eller liknar uckig: laughing my fucking ass off, stuckit


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är uckig synonymt med både äcklig och dålig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)