Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tvingas

 

Synonymer till tvingas

Sökvolym på internet för tvingas

Sökvolymen för tvingas är ca. 30 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 30 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tvingas

Vi har totalt en synonym till tvingas, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för tvingas inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet tvingas

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet tvingas i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till tvingas

Ord som innehåller eller liknar tvingas: avtvinga, betvinga, framtvinga, genomtvinga, obetvinglig, påtvinga, tving, tvinga, tvinga av vägen, tvinga igenom, tvinga någon att lämna, tvingad, tvingade av vägen

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tvingas

tvingas synonym
andra ord för tvingas
tvingas betyder
exempel tvingas
tvingas förklaring
definition tvingas
tvingas i en mening
stavning tvingas
tvingas annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är måste synonymt med tvingas, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)