Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tvingad

 

Synonymer till tvingad

Engelsk översättning av tvingad

  • obligated, must, forced

Sökvolym på internet för tvingad

Sökvolymen för tvingad är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tvingad

Vi har totalt två synonymer till tvingad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tvingad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad tvingad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till tvingad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för tvingad samt även hur man stavar till tvingad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av tvingad eller en mer djupgående förklaring av tvingad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till tvingad är att leta efter antonymer till tvingad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om tvingad

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för tvingad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till tvingad

Ord som innehåller eller liknar tvingad: avtvinga, betvinga, framtvinga, genomtvinga, obetvinglig, påtvinga, tving, tvinga, tvinga av vägen, tvinga igenom, tvinga någon att lämna, tvingade av vägen


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tvingad synonymt med både krystad och besvärad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)