Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tvina

 

Synonymer till tvina

Engelsk översättning av tvina

  • waste, languish

Sökvolym på internet för tvina

Sökvolymen för tvina är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tvina

Vi har totalt två synonymer till tvina, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tvina, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tvina

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet tvina i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till tvina

Ord som innehåller eller liknar tvina: avtvinga, bassäng för saltutvinning, betvinga, förtvina, förtvining, framtvinga, genomtvinga, obetvinglig, påtvinga, plats för utvinning, tving, tvinga, tvinga av vägen

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tvina

tvina synonym
andra ord för tvina
tvina betyder
exempel tvina
tvina förklaring
definition tvina
tvina i en mening
stavning tvina
tvina annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tvina synonymt med både skrumpna och vissna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)