Synonymerna.se logotyp

Synonymer till trädgård

 

Synonymer till trädgård

Engelsk översättning av trädgård

  • garden

Sökvolym på internet för trädgård

Sökvolymen för trädgård är ca. 14800 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 14800 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om trädgård

Vi har totalt fem synonymer till trädgård, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för trädgård, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet trädgård

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet trädgård i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till trädgård

Ord som innehåller eller liknar trädgård: behovsträdgård, duktig på trädgårdarbete, handelsträdgård, köksträdgård, trädgårdsbjudning, trädgårdsexpert, trädgårdsfest, trädgårdsrum, trädgårdssax

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av trädgård

trädgård synonym
andra ord för trädgård
trädgård betyder
exempel trädgård
trädgård förklaring
definition trädgård
trädgård i en mening
stavning trädgård
trädgård annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är trädgård synonymt med både gård och odlingslott, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)