Synonymerna.se logotyp

Synonymer till torftigt

 

Synonymer till torftigt

Engelsk översättning av torftigt

  • scanty, beggarly, meagerly, dull

Sökvolym på internet för torftigt

Sökvolymen för torftigt är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om torftigt

Vi har totalt tre synonymer till torftigt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för torftigt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet torftigt

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet torftigt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till torftigt

Ord som innehåller eller liknar torftigt: enkel och torftig, fattig och torftig, nödtorftig, torftig, torftigare, torftigast, torftighet

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av torftigt

torftigt synonym
andra ord för torftigt
torftigt betyder
exempel torftigt
torftigt förklaring
definition torftigt
torftigt i en mening
stavning torftigt
torftigt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är torftigt synonymt med både fattigt och påvert, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)