Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tenness

 

Synonymer till tenness

förkortning för grundämne
Ts
tidigare systematiskt grundämnesnamn
ununseptium

Engelsk översättning av tenness

  • tennessine

Mer information om tenness

Vi har totalt tre synonymer till tenness, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tenness, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad tenness betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till tenness. Exempelvis kan man söka efter andra ord för tenness samt även hur man stavar till tenness. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av tenness eller en mer djupgående förklaring av tenness egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till tenness är att leta efter antonymer till tenness, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om tenness

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för tenness i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tenness synonymt med både grundämne 117 och Ts, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)