Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tenn

 

Synonymer till tenn

förkortning för grundämne
Sn
latin
stannum

Engelsk översättning av tenn

  • tin

Sökvolym på internet för tenn

Sökvolymen för tenn är ca. 9900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 9900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tenn

Vi har totalt tre synonymer till tenn, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tenn, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad tenn betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till tenn. Exempelvis kan man söka efter andra ord för tenn samt även hur man stavar till tenn. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av tenn eller en mer djupgående förklaring av tenn egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till tenn är att leta efter antonymer till tenn, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om tenn

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för tenn i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till tenn

Ord som innehåller eller liknar tenn: antennaria dioica, bordtennis, bordtennisracket, bottennapp, paddeltennis, padeltennis, tenness, tennfolie, tennisracket, tennklorid, vattennivå, vattennymf


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tenn synonymt med både grundämne 50 och Sn, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)