Synonymerna.se logotyp

Synonymer till symbol

 

Synonymer till symbol

Engelsk översättning av symbol

  • icon

Sökvolym på internet för symbol

Sökvolymen för symbol är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om symbol

Vi har totalt sex synonymer till symbol, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för symbol, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad symbol betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till symbol. Exempelvis kan man söka efter andra ord för symbol samt även hur man stavar till symbol. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av symbol eller en mer djupgående förklaring av symbol egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till symbol är att leta efter antonymer till symbol, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om symbol

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för symbol i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till symbol

Ord som innehåller eller liknar symbol: humörsymbol, läkekonstens symbol, nazistsymbol, symbolisk


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är symbol synonymt med både märke och logotyp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)