Synonymerna.se logotyp

Synonymer till svartna

 

Synonymer till svartna

Engelsk översättning av svartna

  • blacken

Sökvolym på internet för svartna

Sökvolymen för svartna är ca. 10 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 10 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om svartna

Vi har totalt en synonym till svartna, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för svartna, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad svartna betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till svartna. Exempelvis kan man söka efter andra ord för svartna samt även hur man stavar till svartna. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av svartna eller en mer djupgående förklaring av svartna egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till svartna är att leta efter antonymer till svartna, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om svartna

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för svartna i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till svartna

Ord som innehåller eller liknar svartna: anmärkningsvärt, att ta betalt svart, becksvart, blåsvart, briljantsvart bn, den svarta hunden, enkelt löst svårt problem, ett svårt hinder, få betalt svart, förvånansvärt, fruktansvärt, kolsvart, korpsvart, mycket svart, nattsvart, nedsvärta, nedsvärtad, nedsvärtade, nedsvärtades, nedsvärtas, nedsvärtat, se allt i svart, skada svårt, skadas svårt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mörkna synonymt med svartna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)