Synonymerna.se logotyp

Synonymer till svängde

 

Synonymer till svängde

Mer information om svängde

Vi har totalt en synonym till svängde, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för svängde inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet svängde

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet svängde i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till svängde

Ord som innehåller eller liknar svängde: åka en sväng utan mål, åt pipsvängen, dra åt svångremmen, medsvängning, omsvängning, sväng, sväng-om, svänga, svänga grovt, svänga hit och dit, svänga om, svänga sina lurviga, svängbart hjul, svängde om, svängde sina lurviga, svänghjul

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av svängde

svängde synonym
andra ord för svängde
svängde betyder
exempel svängde
svängde förklaring
definition svängde
svängde i en mening
stavning svängde
svängde annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skiftade synonymt med svängde, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)