Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stressad

 

Synonymer till stressad

Engelsk översättning av stressad

  • stressed

Sökvolym på internet för stressad

Sökvolymen för stressad är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om stressad

Vi har totalt två synonymer till stressad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för stressad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet stressad

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet stressad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till stressad

Ord som innehåller eller liknar stressad: avstressande, jaga och stressa någon, stress, stressa, stressade, stressfraktur, stressig, stressigt, stressnurra

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av stressad

stressad synonym
andra ord för stressad
stressad betyder
exempel stressad
stressad förklaring
definition stressad
stressad i en mening
stavning stressad
stressad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stressad synonymt med både jäktad och besvärad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)