Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stjälpa

 

Synonymer till stjälpa

Antonymer (motsatsord) till stjälpa

Engelsk översättning av stjälpa

  • turn upside down, overturn

Mer information om stjälpa

Vi har totalt fyra synonymer till stjälpa, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för stjälpa, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet stjälpa

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet stjälpa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till stjälpa

Ord som innehåller eller liknar stjälpa: bestjäla, blad och stjälkar, blomstjälk, instjälpning, sjuklig drift att stjäla, stjäla, stjälk

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av stjälpa

stjälpa synonym
andra ord för stjälpa
stjälpa betyder
exempel stjälpa
stjälpa förklaring
definition stjälpa
stjälpa i en mening
stavning stjälpa
stjälpa annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stjälpa synonymt med både tippa och kantra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är hjälpa en antonym till stjälpa.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)