Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stega

 

Synonymer till stega

Engelsk översättning av stega

  • pace out

Mer information om stega

Vi har totalt en synonym till stega, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för stega, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet stega

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet stega i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till stega

Ord som innehåller eller liknar stega: avsteg, avsteget, besteg, blanksteg, få insteg, felsteg, försteg, framsteg, gå med stora steg, långt steg, närma sig med stormsteg, person med stegrad könsdrift, redo för nästa steg, steg

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av stega

stega synonym
andra ord för stega
stega betyder
exempel stega
stega förklaring
definition stega
stega i en mening
stavning stega
stega annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kliva synonymt med stega, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)