Synonymerna.se logotyp

Synonymer till standarden

 

Synonymer till standarden

Sökvolym på internet för standarden

Sökvolymen för standarden är ca. 40 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 40 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om standarden

Vi har totalt en synonym till standarden, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för standarden inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad standarden betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till standarden. Exempelvis kan man söka efter andra ord för standarden samt även hur man stavar till standarden. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av standarden eller en mer djupgående förklaring av standarden egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till standarden är att leta efter antonymer till standarden, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om standarden

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för standarden i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till standarden

Ord som innehåller eller liknar standarden: bekräftelse att standard hålls, branschstandard, Internationella standardiseringsorganisationen, standard, standard, standardisera, standardisera, standardisering, standardmått, standardsäkring, standardversion


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är normen synonymt med standarden, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)