Synonymerna.se logotyp

Synonymer till spis

 

Synonymer till spis

Engelsk översättning av spis

  • spiritual nourishment

Sökvolym på internet för spis

Sökvolymen för spis är ca. 9900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 9900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om spis

Vi har totalt två synonymer till spis, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för spis, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet spis

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet spis i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till spis

Ord som innehåller eller liknar spis: avspisa, avspisad, barnbespisning, bespisa, cuspis, inspissation, jaspis, matbespisning, öppen spis, spisa, utspisa

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av spis

spis synonym
andra ord för spis
spis betyder
exempel spis
spis förklaring
definition spis
spis i en mening
stavning spis
spis annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är spis synonymt med både häll och härd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)