Synonymerna.se logotyp

Synonymer till spännande

 

Synonymer till spännande

Engelsk översättning av spännande

  • (försvagat "mycket intressant") exciting

Sökvolym på internet för spännande

Sökvolymen för spännande är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om spännande

Vi har totalt åtta synonymer till spännande, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för spännande, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad spännande betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till spännande. Exempelvis kan man söka efter andra ord för spännande samt även hur man stavar till spännande. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av spännande eller en mer djupgående förklaring av spännande egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till spännande är att leta efter antonymer till spännande, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om spännande

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för spännande i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till spännande

Ord som innehåller eller liknar spännande: spännande avslut, spännande händelseförlopp, spännande handling, världsomspännande, världsöverspännande, ytterst spännande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är spännande synonymt med både gastkramande och rafflande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)