Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sörja

 

Synonymer till sörja

Engelsk översättning av sörja

  • sludge, mourn, lament

Sökvolym på internet för sörja

Sökvolymen för sörja är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sörja

Vi har totalt elva synonymer till sörja, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sörja, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet sörja

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet sörja i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till sörja

Ord som innehåller eller liknar sörja: besörja, besörjer, försörja, försörjning, försörjning, försörjt, ombesörja, ombesörjd, ombesörjde, ombesörjer, snösörja

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av sörja

sörja synonym
andra ord för sörja
sörja betyder
exempel sörja
sörja förklaring
definition sörja
sörja i en mening
stavning sörja
sörja annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sörja synonymt med både gegga och smuts, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)