Synonymerna.se logotyp

Synonymer till söl

 

Synonymer till söl

Engelsk översättning av sol

  • sun

Sökvolym på internet för söl

Sökvolymen för söl är ca. 18100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 18100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är sol

Mer information om söl

Vi har totalt två synonymer till söl, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för söl, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet söl

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet söl i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till söl

Ord som innehåller eller liknar söl: absolut, absolut ensam

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av söl

söl synonym
andra ord för söl
söl betyder
exempel söl
söl förklaring
definition söl
söl i en mening
stavning söl
söl annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är söl synonymt med både långsamhet och långsamt handlande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)