Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till söl

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till söl.


Vad betyder söl

Sett till sina synonymer betyder söl ungefär långsamhet, men är även synonymt med exempelvis "långsamt handlande". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till söl. Vår databas innehåller även tre böjningar av söl samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av söl

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet söl.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "söl" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet söl förekommer det i genomsnitt ca. 18100 sökningar på ordet per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är sol


Närmeord till söl

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar söl.


Mer information om söl

Andra sätt att lära sig mer kring vad söl betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för söl samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av söl för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till söl, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om söl

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för söl i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är söl synonymt med både långsamhet och långsamt handlande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.