Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sög

 

Synonymer till sög

Vad betyder SOG?

SOG är en förkortning för Särskilda operationsgruppen, som är en del av Försvarsmaktens specialförband (FM SF) i Sverige. Specialförbandet bildades 2011 som en sammanslagning av SSG (Särskilda skyddsgruppen) och SIG (Särskilda inhämtningsgruppen).

Texten uppdaterades senast 2016-08-07

Engelsk översättning av SOG

  • Special Operations Task Group

Närmeord till sög

Ord som innehåller eller liknar sög: argusöga, glasögon, glasögonduk, glasögonsnodd, glosögd, misogyn, misogyni, nålsöga, nosografi, solglasögon

Sökvolym på internet för sög

Sökvolymen för sög är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är sog

Mer information om sög

Vi har totalt en synonym till sög, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för sög, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet sög

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet sög i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är suga synonymt med sög, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)