Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till snustorr

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till snustorr.


Vad betyder snustorr

Sett till sina synonymer betyder snustorr ungefär fullkomligt torr eller helt torr, men är även synonymt med exempelvis "torr som fnöske". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till snustorr. Vår databas innehåller även tre motsatsord, tre exempelmeningar på hur ordet snustorr kan användas i en mening samt flera engelska översättningar.


Motsatsord till snustorr

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till snustorr.

genomblöt, genomsur, dyblöt


Exempelmeningar för snustorr

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet snustorr kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.

  1. När jag vaknade efter min törnrosasömn var jag alldeles snustorr i munnen.
  2. Christer hade tagit fram en snustorr sherry, vilket fick Lennart att bli alldeles uppgiven.
  3. Den fanatism som böneledaren visade kändes snustorr och faktiskt fruktansvärt gammeldags.

Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.


Engelsk översättning av snustorr

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet snustorr.


Mer information om snustorr

Andra sätt att lära sig mer kring vad snustorr betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för snustorr samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av snustorr för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till snustorr, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om snustorr

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för snustorr i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är snustorr synonymt med både fullkomligt torr och helt torr, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är genomblöt en antonym till snustorr.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.