Synonymerna.se logotyp

Synonymer till släpa efter

 

Synonymer till släpa efter

Engelsk översättning av släpa efter

  • lag [behind]

Mer information om släpa efter

Vi har totalt en synonym till släpa efter, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för släpa efter, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad släpa efter betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till släpa efter. Exempelvis kan man söka efter andra ord för släpa efter samt även hur man stavar till släpa efter. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av släpa efter eller en mer djupgående förklaring av släpa efter egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till släpa efter är att leta efter antonymer till släpa efter, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om släpa efter

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vara försenad synonymt med släpa efter, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)