Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skonsam

 

Synonymer till skonsam

Engelsk översättning av skonsam

  • (även med avseende på saker "mild") lenient; indulgent; careful; merciful

Sökvolym på internet för skonsam

Sökvolymen för skonsam är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om skonsam

Vi har totalt två synonymer till skonsam, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skonsam, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet skonsam

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet skonsam i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till skonsam

Ord som innehåller eller liknar skonsam: allsköns, balanskonstnär, byggnadskonst, cirkuskonstnär, ett slags härledningskonst, hötorgskonst, matlagningskonst, menskonst, poliskonstapel, skonsam körning, skonsamhet, skonsamt, skönskrivningskonst, trapetskonstnär, utmanande samtidskonst

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av skonsam

skonsam synonym
andra ord för skonsam
skonsam betyder
exempel skonsam
skonsam förklaring
definition skonsam
skonsam i en mening
stavning skonsam
skonsam annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skonsam synonymt med både mild och varsam, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)