Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skattehemvist

 

Synonymer till skattehemvist

Vad betyder skattehemvist?

Skattehemvisten är det land där man bor, betalar skatt och deklarerar sin huvudsakliga inkomst. Skattehemvisten behöver inte nödvändigtvis vara samma plats där man är folkbokförd.

Texten uppdaterades senast 2016-07-04

Engelsk översättning av skattehemvist

  • tax domicile

Mer information om skattehemvist

Vi har totalt en synonym till skattehemvist, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för skattehemvist, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet skattehemvist

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för ordet skattehemvist i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skatterättsligt hemvist synonymt med skattehemvist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)