Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skarva

 

Synonymer till skarva

Engelsk översättning av skarva

  • add, lengthen, splice, join

Sökvolym på internet för skarva

Sökvolymen för skarva är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är skärva

Mer information om skarva

Vi har totalt en synonym till skarva, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skarva, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad skarva betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till skarva. Exempelvis kan man söka efter andra ord för skarva samt även hur man stavar till skarva. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av skarva eller en mer djupgående förklaring av skarva egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till skarva är att leta efter antonymer till skarva, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om skarva

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för skarva i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till skarva

Ord som innehåller eller liknar skarva: sädeskärvar, sädeskärve, skarv, skärva, skarvfri, skarvsömnad, utan skarvar


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förlänga synonymt med skarva, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)