Synonymerna.se logotyp

Synonymer till site

 

Synonymer till site

anglicism
sajt, webbplats

Mer information om site

Vi har totalt två synonymer till site, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för site inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad site betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till site. Exempelvis kan man söka efter andra ord för site samt även hur man stavar till site. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av site eller en mer djupgående förklaring av site egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till site är att leta efter antonymer till site, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om site

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för site i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till site

Ord som innehåller eller liknar site: animositet, avdelning på universitet, chef på universitet, densitet, densitetsmätare, generositet, grov nervositet, hesitera, intensitet, nervositet, nervositeten, perversitet, transitera, visitera


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är site synonymt med både sajt och webbplats, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)