Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till simplast

Här nedanför hittar du samtliga sex synonymer till simplast.


Vad betyder simplast

Sett till sina synonymer betyder simplast ungefär banalast eller enklast, men är även synonymt med exempelvis "lättast" och "naturligast". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till simplast. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet simplast kan användas i en mening, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för simplast

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet simplast kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.

 1. I nyhetssändningar är det någonting som allt som oftast sker på simplast tänkbara sätt: genrebilder klistras på.
 2. Jag är helt färsk när det kommer till Rubiks kub, hur kan man köpa sådana simplast?
 3. Alltså, när det handlar om bokföring för småföretag - vilken lösning tycker du är simplast?
 4. Jag tänker göra det simplast möjliga, men undrar om det finns någon som har tillgång till tändstickor?
 5. Om du vill ta dig till Mongoliet på snabbast och simplast sätt så rekommenderar vi dig att resa med flyg.

Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.


Engelsk översättning av simplast

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet simplast.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "simplast" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet simplast förekommer det i genomsnitt ca. 10 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till simplast

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar simplast.


Mer information om simplast

Andra sätt att lära sig mer kring vad simplast betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för simplast samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av simplast för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till simplast, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om simplast

 • Antal bokstäver: 8
 • Antal vokaler: 2
 • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för simplast i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 12
 • Ordets poäng i Betapet: 14
 • Ordets poäng i WordFeud: 14

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är simplast synonymt med både banalast och enklast, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.