Synonymerna.se logotyp

Synonymer till satt sin sista potatis

 

Synonymer till satt sin sista potatis

idiomatiskt uttryck
sumpat sin sista chans

Mer information om satt sin sista potatis

Vi har totalt en synonym till satt sin sista potatis, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för satt sin sista potatis inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad satt sin sista potatis betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till satt sin sista potatis. Exempelvis kan man söka efter andra ord för satt sin sista potatis samt även hur man stavar till satt sin sista potatis. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av satt sin sista potatis eller en mer djupgående förklaring av satt sin sista potatis egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till satt sin sista potatis är att leta efter antonymer till satt sin sista potatis, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om satt sin sista potatis

  • Antal bokstäver: 19
  • Antal vokaler: 7
  • Antal konsonanter: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sumpat sin sista chans synonymt med satt sin sista potatis, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)