Synonymerna.se logotyp

Synonymer till samtal

 

Synonymer till samtal

Engelsk översättning av samtal

  • (särskilt om sådant utbyte per telefon) discussion, conversation, talk

Sökvolym på internet för samtal

Sökvolymen för samtal är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om samtal

Vi har totalt nio synonymer till samtal, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för samtal, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet samtal

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet samtal i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till samtal

Ord som innehåller eller liknar samtal: aktuellt samtalsämne, besvärligt samtalsämne, enskilt samtal, förbjudet samtalsämne, frågesamtal, inleda samtal med någon okänd, känsligt samtalsämne, lyckas säga något i ett samtal, samtala

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av samtal

samtal synonym
andra ord för samtal
samtal betyder
exempel samtal
samtal förklaring
definition samtal
samtal i en mening
stavning samtal
samtal annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är samtal synonymt med både konversation och dialog, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)