Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sammanlägga

 

Synonymer till sammanlägga

Mer information om sammanlägga

Vi har totalt en synonym till sammanlägga, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för sammanlägga inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sammanlägga betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sammanlägga. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sammanlägga samt även hur man stavar till sammanlägga. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sammanlägga eller en mer djupgående förklaring av sammanlägga egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sammanlägga är att leta efter antonymer till sammanlägga, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sammanlägga

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för sammanlägga i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till sammanlägga

Ord som innehåller eller liknar sammanlägga: sammanlagd, sammanlagd inkomst, sammanlägger, sammanlagt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ackumulera synonymt med sammanlägga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)