Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sålunda

 

Synonymer till sålunda

Engelsk översättning av sålunda

  • (något formellt) thus, in this way (manner)

Mer information om sålunda

Vi har totalt två synonymer till sålunda, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sålunda, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sålunda betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sålunda. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sålunda samt även hur man stavar till sålunda. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sålunda eller en mer djupgående förklaring av sålunda egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sålunda är att leta efter antonymer till sålunda, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sålunda

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för sålunda i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till sålunda

Ord som innehåller eller liknar sålunda: sälunge


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sålunda synonymt med både således och på så sätt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)