Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rulla

 

Synonymer till rulla

anglicism
scroll

Engelsk översättning av rulla

  • roll

Sökvolym på internet för rulla

Sökvolymen för rulla är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rulla

Vi har totalt tre synonymer till rulla, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rulla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet rulla

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet rulla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till rulla

Ord som innehåller eller liknar rulla: actionrulle, drulle, drullig, flygplansrullning, full rulle, hårrullar, huvuden kommer att rulla, inrullning, krulla, krullar, krullig, patrull, rulla hatt, rulla runt, rulla tummarna, rullbräda, rulle

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av rulla

rulla synonym
andra ord för rulla
rulla betyder
exempel rulla
rulla förklaring
definition rulla
rulla i en mening
stavning rulla
rulla annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rulla synonymt med både fungera och tumla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)