Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rentav

 

Synonymer till rentav

Engelsk översättning av rentav

  • downright etc.

Sökvolym på internet för rentav

Sökvolymen för rentav är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rentav

Vi har totalt två synonymer till rentav, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rentav, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad rentav betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till rentav. Exempelvis kan man söka efter andra ord för rentav samt även hur man stavar till rentav. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av rentav eller en mer djupgående förklaring av rentav egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till rentav är att leta efter antonymer till rentav, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om rentav

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för rentav i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till rentav

Ord som innehåller eller liknar rentav: Amerikas Förenta Stater, Förenta nationerna


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rentav synonymt med både faktiskt och till och med, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)