Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rasta

 

Synonymer till rasta

Engelsk översättning av rasta

  • (mest om hundar) exercise

Närmeord till rasta

Ord som innehåller eller liknar rasta: cerastium fontanum, drastisk, drastisk problemlösning, elementärast, en sorts präst, gråstarr, hög katolsk präst, hög präst, humaniorastudent, infrastruktur, judisk präst, kontrast, kontrastlös, kontrastord, kontrastrik, ordinärast, pederast, präst

Sökvolym på internet för rasta

Sökvolymen för rasta är ca. 6600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 6600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rasta

Vi har totalt fem synonymer till rasta, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för rasta, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet rasta

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet rasta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rasta synonymt med både fika och gå ut med, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)