Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till rågad

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till rågad.


Vad betyder rågad

Sett till sina synonymer betyder rågad ungefär bräddfull, men är även synonymt med exempelvis "sprängfylld". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till rågad. Vår databas innehåller även två böjningar av rågad samt en engelsk översättning.


Böjningar av rågad

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet rågad.


Engelsk översättning av rågad

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet rågad.


Närmeord till rågad

I vår databas över ord finns 8 ord som innehåller eller liknar rågad.


Mer information om rågad

Andra sätt att lära sig mer kring vad rågad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av rågad är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om rågad

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för rågad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rågad synonymt med både bräddfull och sprängfylld, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.