Synonymerna.se logotyp

Synonymer till prutt

 

Synonymer till prutt

Sökvolym på internet för prutt

Sökvolymen för prutt är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om prutt

Vi har totalt två synonymer till prutt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för prutt inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet prutt

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet prutt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till prutt

Ord som innehåller eller liknar prutt: bevingat eldsprutande monster, eldsprutande monster, injektionsspruta, inspruta, insprutning, kulspruta, kulsprutepistol, pruta, prutade, prutta, pruttar, prutten, pruttig, rövprutt, spruta

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av prutt

prutt synonym
andra ord för prutt
prutt betyder
exempel prutt
prutt förklaring
definition prutt
prutt i en mening
stavning prutt
prutt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är prutt synonymt med både fis och fjärt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)