Synonymerna.se logotyp

Synonymer till polityr

 

Synonymer till polityr

Engelsk översättning av polityr

  • (bildligt "yttre förfining") polish

Närmeord till polityr

Ord som innehåller eller liknar polityr: enfrågepolitik, erövringspolitik, förakt mot politiker, kosmopolit, misstro mot politiker, okunnigt politiskt småprat, överbudspolitik, politess, politik, politik, politiker, politikerförakt, politikerpåverkan, politisk bråkmakare, politisk sammanslutning, politisk undergrupp, politiskt oliktänkande, stuprörspolitik

Sökvolym på internet för polityr

Sökvolymen för polityr är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om polityr

Vi har totalt tre synonymer till polityr, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för polityr, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet polityr

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet polityr i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är polityr synonymt med både glansslipning och putsmedel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)