Synonymerna.se logotyp

Synonymer till politess

 

Synonymer till politess

Mer information om politess

Vi har totalt tre synonymer till politess, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för politess inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad politess betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till politess. Exempelvis kan man söka efter andra ord för politess samt även hur man stavar till politess. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av politess eller en mer djupgående förklaring av politess egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till politess är att leta efter antonymer till politess, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om politess

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för politess i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är politess synonymt med både artighet och belevenhet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)