Synonymerna.se logotyp

Synonymer till pingpong

 

Synonymer till pingpong

Engelsk översättning av pingpong

  • ping-pong

Sökvolym på internet för pingpong

Sökvolymen för pingpong är ca. 12100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 12100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om pingpong

Vi har totalt två synonymer till pingpong, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för pingpong, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad pingpong betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till pingpong. Exempelvis kan man söka efter andra ord för pingpong samt även hur man stavar till pingpong. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av pingpong eller en mer djupgående förklaring av pingpong egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till pingpong är att leta efter antonymer till pingpong, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om pingpong

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för pingpong i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är pingpong synonymt med både pingis och bordtennis, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)