Synonymerna.se logotyp

Synonymer till pikant

 

Synonymer till pikant

Engelsk översättning av pikant

  • piquant

Sökvolym på internet för pikant

Sökvolymen för pikant är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är pikant

Mer information om pikant

Vi har totalt tretton synonymer till pikant, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för pikant, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad pikant betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till pikant. Exempelvis kan man söka efter andra ord för pikant samt även hur man stavar till pikant. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av pikant eller en mer djupgående förklaring av pikant egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till pikant är att leta efter antonymer till pikant, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om pikant

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Närmeord till pikant

Ord som innehåller eller liknar pikant: pikanteri


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är pikant synonymt med både vågad och angenämt sinnesretande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)