Synonymerna.se logotyp

Synonymer till passé

 

Synonymer till passé

Engelsk översättning av passé

  • passé

Sökvolym på internet för passé

Sökvolymen för passé är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om passé

Vi har totalt två synonymer till passé, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för passé, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad passé betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till passé. Exempelvis kan man söka efter andra ord för passé samt även hur man stavar till passé. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av passé eller en mer djupgående förklaring av passé egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till passé är att leta efter antonymer till passé, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om passé

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för passé i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till passé

Ord som innehåller eller liknar passé: anpassa, anpassa sig, anpassa sig efter knappare ekonomiska förhållanden, anpassa sig efter rådande seder och bruk, anpassa sig till omgivningen, anpassa till samhället, anpassad, anpassade, anpassas, anpassbar, anpassbart, anpasslig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är passé synonymt med både föråldrad och förlegad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)